Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ


Δευτέρα: 9.00 π.μ. - 2.00 μ.μ.
Τρίτη: 9.00 π.μ. - 2.00 μ.μ. & 6 μ.μ. - 8 μ.μ.
Τετάρτη: 9.00 π.μ. - 2.00 μ.μ.
Πέμπτη: 9.00 π.μ. - 2.00 μ.μ. & 6 μ.μ. - 8 μ.μ.
Παρασκευή: 9.00 π.μ. - 2.00 μ.μ. & 6 μ.μ. - 8 μ.μ.
Σάββατο: 9.30 π.μ. - 1.30 μ.μ.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Η ασφάλιση αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική, όμως δεν είναι απαραίτητο να πληρώσει κανείς περισσότερα χρήματα από όσα μπορεί.
Ο μεγάλος ανταγωνισμός στα ασφάλιστρα αυτοκινήτων δεν αγγίζει το ασφαλιστικό μας γραφείο, γιατί εμείς συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς. Έτσι ο υποψήφιος πελάτης με μία επίσκεψη στο γραφείο μας κάνει άμεση έρευνα αγοράς, ενημερώνεται για τις τιμές που επικρατούν στην ασφαλιστική αγορά και επιλέγει αυτήν που ταιριάζει στις ανάγκες και στο πορτοφόλι του.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Δραστηριοποιούμαστε στον ασφαλιστικό χώρο από το 1990 με συνέπεια και εμπειρία στα ασφαλιστικά θέματα. Το ήθος, η οργανωτικότητα, η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση είναι τα στοιχεία που θέτουμε ως προτεραιότητα για τη λειτουργία του ασφαλιστικού μας γραφείου.
Είμαστε πάντα στη διάθεση των ασφαλισμένων πελατών μας για την επίλυση ασφαλιστικών θεμάτων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των ασφαλειών από το 1990, έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης, ως επαγγελματίες ασφαλιστές.
Το γραφείο μας, λειτουργεί με υπευθυνότητα, γρήγορη εξυπηρέτηση και κυρίως με επαγγελματισμό απέναντι στους πελάτες μας.
Εξειδικευμένοι, κυρίως στην ασφάλιση οχημάτων, συνεχίζουμε και αυξάνουμε την εμπειρία μας και την οργανωμένη εξυπηρέτηση.
Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τα ασφαλιστικά θέματα και είμαστε πάντα σε θέση να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους πελάτες μας.
Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες και οικονομικότερες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς και είμαστε άμεσα συνδεδεμένοι με τις εταιρείες (on line), έτσι ώστε να προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.